Карась по-українськи

Карась по-українськи

Для рецепту Вам знадобиться:

  • 600-800 г філе карася
  • 200 г масла кукурудзяного або оливкової
  • 100 г кукурудзяного борошна
  • 1 лимон
  • 3-4 часточки часнику

Розтовкти в ступі 3-4 плодика ялівцю, кілька зерен чорного перцю, 1 ч. ложку тмину і 3-4 часточки часнику. Додати сік 1 лимона.

Намазати цією сумішшю очищену і промиту рибу, у якої заздалегідь зробити надріз гострим ножем косо по спині (від голови до хвоста), витримати 1 годину, а потім обваляти в борошні і смажити в дуже гарячому жирі. Подавати з гарніром з добре промиті цілих листя салату. Поєднується з горілкою, наполягали на стручку гіркого перцю.


 

2017-06-01 Кухня рибалки 423

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.