Карась тушкований з баклажанами та помідорами

Карась тушкований з баклажанами та помідорами

Для рецепту Вам знадобиться:

  • - карась - 500-600г
  • - баклажани - 500г
  • - помідори - 500г
  • - олія - 80г
  • - борошно, сіль, перець - за смаком.

Почищеного карася нарізати невеликими шматками, посолити, поперчити, обваляти в борошні і обсмажити на рослинній олії. Баклажани очистити, нарізати кружками, посолити і через 15 хв обсушити, обваляти в борошні і обсмажити на рослинній олії разом з помідорами, що розрізають навпіл. Баклажани, помідори і рибу викласти на змащений маслом сковороду, додати рослинну олію, кілька ложок гарячої води, закрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 30 хвилин.

2017-06-01 Кухня рибалки 445

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.