Карась в томатному соусі

Карась в томатному соусі

Для рецепту Вам знадобиться:

  • карась - 600г
  • морква - 40г
  • цибуля ріпчаста - 40г
  • петрушка - 40г
  • раки або краби - 4 шт.
  • гриби - 120г
  • картопля - 600г
  • соус - 300г
  • лимонний сік - 1 ст.л.
  • зелень - на смак.

Філейні шматки карася припустити. Готову рибу покласти на тарілку, з боків укласти відварена картопля, а рибу накрити шматочками крабів або раків і вареними грибами. Зверху полити томатним соусом або полити рибу лимонним соком і посипати зеленню.

2017-06-01 Кухня рибалки 441

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.