Олів’є з копченим карасем

Олів’є з копченим карасем

Для рецепту Вам знадобиться:

  • копчений карась - 320г
  • морква - 1 шт.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • ковбаса - 100г
  • яблуко - 1 шт.
  • огірки (солоні) - 2 шт.
  • картопля - 4 шт.
  • зелений горошок - 100г
  • яйце - 3 шт.
  • майонез - 150г
  • сіль - за смаком.

Копченого карася відокремити від кісток і подрібнити. Дрібно нарізати варену картоплю, моркву, яйця, ковбасу, солоні огірки, яблуко. Все це змішати з рибою, додати зелений горошок. Посолити і заправити майонезом.

2017-06-01 Кухня рибалки 354

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.