Для рецепту Вам знадобиться:
- 2 тушки скумбрії;
- 6-8 горошин духмяного перцю;
- 2 зубчики часнику;
- 1 пучок петрушки;
- 12 лимона (сік)
- 2 ст. л. оливкової олії;
- сіль за смаком.
Підготувати рибу, промити, видалити нутрощі і зябра. 1 зубчик часнику нарізати тонкими пластиками, другий з’єднати в окремому посуді з сіллю і духмяним перцем, розтерти, додати в суміш лимонний сік і масло, пермішати.
Викласти рибу на вдвічі складений великий аркуш фольги, приготованою сумішшю натерти зовні і всередині. Перемішати нарізану зелень з пластиками часнику, наповнити сумішшю черевце риби і щільно загорнути її у фольгу. Спочатку риба у фользі повинна промаринуватися за кімнатної температури близько 40 хв, потім її кладемо в розігріту духовку.
Готується запечена з часником і зеленню скумбрія за температури 190 градусів протягом 40 хвилин.
0 коментарів