Карась фарширований

Карась фарширований

Для рецепту Вам знадобиться:

  • карась (великий) - 1 шт.
  • м'ясо - 100г
  • петрушка (дрібно рубана) - 1 ст.л.
  • сухарі - 3 ст.л.
  • вершкове масло - 3 ст.л.
  • яйце - 1 шт.
  • лимон - 1/2 шт.
  • мускатний горіх, перець - за смаком.

Видалити з риби нутрощі. Приготувати фарш: 1 ложка сухарів, зелень, яйце, м'ясо, прянощі перемішати. Покласти фарш всередину риби. Рибу змастити маслом, посипати сухарями, покласти на деко, змащене маслом, і смажити в духовці. Подати можна з картоплею і томатним соусом або кетчупом.

2017-06-01 Кухня рибалки 436

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.