Карась печений з хріном

Карась печений з хріном

Для рецепту Вам знадобиться:

  • - карась - 500 г.
  • - олія - 2 ст.л.
  • - яйце - 2 шт.
  • - хрін - 50 г.
  • - оцет, сіль, цукор за смаком
  • - зелень петрушки і кропу - за смаком.

 Підготовлену рибу посолити, покласти на сковороду, змащену олією запікати 30-40 хв, поливши маслом зі сковороди. Натерти На дрібній терці хрін, заправити оцтом, сіллю, цукром. Зварити яйця круто і дрібно посікти. Готову рибу покласти на блюдо, обкласти навколо тертим хріном, посипати подрібненими яйцями і прикрасити зеленню. На гарнір подати відварною або смаженою картоплею.

2017-06-01 Кухня рибалки 365

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.