Карась в грилі

Карась в грилі

Для рецепту Вам знадобиться:

  • карась (філе) - 500г.
  • лимон - 1/2 шт.
  • петрушка (зелень) - за смаком
  • біле столове вино - 20г
  • сіль, перець - за смаком
  • картопля - 800г.

Нарізати скибочками рибу товщиною 2-3 см. Посолити і злегка поперчити. Полити зверху білим вином і лимонним соком. Помістити рибу в гриль на решітку і обсмажувати 5-7 хв. Потім перевернути рибу на іншу сторону, ще раз полити вином і лимонним соком і знову смажити 5-7 хв.

Подавати на стіл з вареною картоплею і зеленню петрушки або кропу.

2017-06-01 Кухня рибалки 817

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.