Пиріг з карасями

Пиріг з карасями

Для рецепту Вам знадобиться:

  • тісто дріжджове - 1 кг
  • карась - 700-750г
  • цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • маргарин - 90г
  • сіль, перець, лавровий лист - за смаком.

Карасів очистити від луски, видаліть нутрощі і зябра, посоліть, поперчіть. Розкачайте тісто на два сочня, на один з них покладіть цибулю, нарізану кільцями, а зверху по всій поверхні пирога - рибу цілком. Посоліть, поперчіть. На рибу покладіть шматочки маргарину, лавровий лист, закрийте другим сочнем, краю защипайте і дайте підійти.

Змастіть пиріг маргарином і випікайте в духовці при 24ОС. Готовий пиріг закрийте пергаментом і дайте постояти 10-15 хвилин.

2017-06-01 Кухня рибалки 481

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.