Салат з карася з цвітною капустою та квасолею

Салат з карася з цвітною капустою та квасолею

Для рецепту Вам знадобиться:

  • 500 г риби
  • 400 г картоплі
  • 120 г цвітної капусти
  • 120 г зеленої квасолі або консервованого горошку
  • 2 яйця
  • 2-3 свіжих огірка
  • 2 помідори
  • 250 г майонезу

Окремо відварити картоплю, капусту, яйця, квасолю. Картопля, яйця і огірки (без шкіри) нарізати тонкими скибочками. Очищену від кісток і шкіри рибу розібрати на дрібні шматочки, викласти в середину салатниці, полити зверху майонезом, навколо розташувати овочевий салат, заправлений майонезом. Зверху страву можна прикрасити скибочками помідорів і огірків, листям салату. У такому вигляді подавати до столу.

2017-06-01 Кухня рибалки 372

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.