Смажена щука

Смажена щука

Для рецепту Вам знадобиться:

  • щука - 600г
  • борошно - 2 ст.л.
  • яйце - 2 шт.
  • панірувальні сухарі - 50г
  • лимон, хрін, сіль
  • жир - 2.5 ст.л.
  • борошно - 2 ст.л.

Підготовлену рибу вимити, обтерти серветкою, розрізати на порції, посолити і на деякий час залишити вилежатися. Потім рибу обваляти в борошні, збитих у яйцях, в панірувальних сухарях і підсмажити з обох боків у киплячому жирі. Готові порції викласти на тарілку і прикрасити шматочками лимона, на кожен з яких покласти трохи тертого хрону. Подавати з картоплею.

2017-06-01 Кухня рибалки 373

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.