Для рецепту Вам знадобиться:
- карасі - 120г
- капуста - 100г
- картопля -1 шт.
- буряк - 60г
- гриби сушені - 5г
- квасоля - 25г
- морква - 10г
- корінь петрушки - 10г
- корінь селери - 10г
- цибуля ріпчаста - 20г
- масло топлене - 15г
- томат-пюре – 15г
- оцет - 1/2 ч. л.
- борошно - 1 ч. л.
- лавровий лист, перець гіркий - за смаком сіль, зелень петрушки і кропу - за смаком.
Промиті сушені білі гриби відварити до готовності, нашинкувати, а відвар процідити. Замочити квасолю і відварити до напівготовності. Моркву, петрушку, селеру, цибулю нарізати соломкою і злегка обсмажити. Буряк нарізати соломкою і тушкувати до напівготовності разом з томатом-пюре і оцтом. В кипячий грибний бульйон покласти буряк, картоплю нарізану дольками, коріння, нашинковану капусту, гриби, квасолю з відваром, підсмажене борошно, лавровий лист, сіль, запашний перець горошком і варити до готовності. У готовий борщ покласти смажених карасів і довести до кипіння.
0 коментарів