Карась запечений з соусом

Карась запечений з соусом

Для рецепту Вам знадобиться:

  • карась - 200г
  • борошно - 1 ст.л.
  • масло топлене - 15г
  • картопля - 100-150г
  • соус - 150г
  • сир, сухарі, перець, сіль - за смаком.

Підготовлену тушку риби посипати сіллю, перцем, запанірувати в борошні і обсмажити на топленому маслі.На сковороду налити сметанного соусу, покласти обсмажену рибу і відварену картоплю. Залити рибу і картоплю сметанним соусом, посипати сухарями і тертим сиром, окропити маслом. Запекти так, щоб на поверхні утворилася рум'яна скоринка і риба дійшла до повної готовності.

2017-06-01 Кухня рибалки 301

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.