Cкумбрія запечена

Cкумбрія запечена

Для рецепту Вам знадобиться:

  • 2 тушки скумбрії;
  • 6-8 горошин духмяного перцю;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 пучок петрушки;
  • 12 лимона (сік)
  • 2 ст. л. оливкової олії;
  • сіль за смаком.

Підготувати рибу, промити, видалити нутрощі і зябра. 1 зубчик часнику нарізати тонкими пластиками, другий з’єднати в окремому посуді з сіллю і духмяним перцем, розтерти, додати в суміш лимонний сік і масло, пермішати.

Викласти рибу на вдвічі складений великий аркуш фольги, приготованою сумішшю натерти зовні і всередині. Перемішати нарізану зелень з пластиками часнику, наповнити сумішшю черевце риби і щільно загорнути її у фольгу. Спочатку риба у фользі повинна промаринуватися за кімнатної температури близько 40 хв, потім її кладемо в розігріту духовку.

Готується запечена з часником і зеленню скумбрія за температури 190 градусів протягом 40 хвилин.

2021-10-20 Кухня рибалки 888

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.