Ікра судака

Ікра судака

Для рецепту Вам знадобиться:

  • ікра судака - 400г
  • цибуля ріпчаста - 1/2 шт.
  • соняшникова олія - 2 ст. л.
  • оцет - за смаком сіль - перець - за смаком - зелень петрушки (дрібно нарізана) - 1 ст. л.

Ікру звільнити від плівки і обварити окропом. Через 10 хв воду злити і дати ікрі трохи обсохнути. Додати масло, сіль, перець, оцет і трохи дрібно насіченої свіжої цибулі. Все добре перемішати і залишити на годину. Перед подачею на стіл посипати зеленню петрушки. Подати як закуску з бутербродом.

2017-06-01 Кухня рибалки 610

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.