Сом смажений з помідорами

Сом смажений з помідорами

Для рецепту Вам знадобиться:

  • сом - 500г
  • борошна - 2 ст. л.
  • олія рослинна - 4 ст. л.
  • помідори свіжі - 5-6 шт.
  • зелень петрушки, чорний мелений перець, сіль - за смаком

Філе риби без шкіри і кісток нарізати на порційні шматки, запанірувати в борошні і відразу ж підсмажити на топленому або рослинній олії. Свіжі помідори опустити в окріп на 2 - 3 хвилини, дати трохи охолонути, зняти з них шкірку, розрізати навпіл, видалити насіння разом з соком, посипати сіллю і перцем і обсмажити. На смажену рибу покласти підсмажені половинки помідорів, посипати зеленню петрушки і подати на сковороді.

2017-06-01 Кухня рибалки 525

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.