Для рецепту Вам знадобиться:
- - судак - 1 кг
- - лимон - 1 шт.
- - цибуля ріпчаста - 2-3 цибулини
- - картопля - 6-7 шт.
- - кабачки - 400г
- - печериці свіжі - 250г
- - олія (краще оливкова) - повний стакан
- - перець чорний мелений, сіль - за смаком
Велику рибу очистити, випатрати, зробити косі надрізи з обох сторін тушки і покласти в них по половині скибочки лимона. Підготовлену в такий спосіб рибу викласти на змащену жиром форму, навколо розкласти кільця цибулі, нарізану кубиками картоплю, кабачки і тонкі скибочки свіжих грибів, посолити, поперчити, полити олією і водою і запікати в духовці на середньому вогні. До столу подати на тому ж блюді, в якому риба готувалася.
0 коментарів