Судак по-сицилійськи

Судак по-сицилійськи

Для рецепту Вам знадобиться:

  • - судак - 1 кг
  • - лимон - 1 шт.
  • - цибуля ріпчаста - 2-3 цибулини
  • - картопля - 6-7 шт.
  • - кабачки - 400г
  • - печериці свіжі - 250г
  • - олія (краще оливкова) - повний стакан
  • - перець чорний мелений, сіль - за смаком

Велику рибу очистити, випатрати, зробити косі надрізи з обох сторін тушки і покласти в них по половині скибочки лимона. Підготовлену в такий спосіб рибу викласти на змащену жиром форму, навколо розкласти кільця цибулі, нарізану кубиками картоплю, кабачки і тонкі скибочки свіжих грибів, посолити, поперчити, полити олією і водою і запікати в духовці на середньому вогні. До столу подати на тому ж блюді, в якому риба готувалася.

2017-06-01 Кухня рибалки 340

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.