Карась по-білоруськи

Карась по-білоруськи

Для рецепту Вам знадобиться:

  • карась - 500г
  • жир - 20г
  • борошно - 8г
  • сметана - 75г
  • кріп (зелень) - 15г
  • сіль - за смаком.

Обробленого карася підсмажити з обох сторін в сильно розігрітому жирі. Покласти в каструлю з невеликою кількістю води і тушкувати на маленькому вогні 20-25 хв. Наприкінці тушкування додати сметану і сіль. Викладену на блюдо рибу посипати дрібно нарізаним кропом. Замість тушкування в каструлі рибу можна викласти на лист, залити сметаною, посипати тертим сиром і запекти в духовці.

2017-06-01 Кухня рибалки 329

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.