Для рецепту Вам знадобиться:
- карась - 600г
- масло вершкове - 3-4 ст. л.
- сухарі панірувальні - 1 ст. л.
- борошно пшеничне - 2-3 ст. л.
- сметана - 125-250г
- картопля - 1 кг
- масло вершкове для смаження картоплі
- сіль, мелений перець - за смаком
Карасів очистити від луски і плавників, видалити нутрощі і зябра, промити, обтерти паперовою серветкою, натерти сіллю, посипати перцем, обваляти в борошні і обсмажити з обох боків до рум ' яної скориночки. Смажених карасів покласти в сковороду, змащену маслом, навколо обкласти кружечками смаженої картоплі, залити сметаною, посипати сухарями, скропити розтопленим маслом і запекти в духовці при температурі 260-280 градусів до утворення рум'яної кірочки.
0 коментарів