Карасі в сметані

Карасі в сметані

Для рецепту Вам знадобиться:

  • карась - 600г
  • масло вершкове - 3-4 ст. л.
  • сухарі панірувальні - 1 ст. л.
  • борошно пшеничне - 2-3 ст. л.
  • сметана - 125-250г
  • картопля - 1 кг
  • масло вершкове для смаження картоплі
  • сіль, мелений перець - за смаком

Карасів очистити від луски і плавників, видалити нутрощі і зябра, промити, обтерти паперовою серветкою, натерти сіллю, посипати перцем, обваляти в борошні і обсмажити з обох боків до рум ' яної скориночки. Смажених карасів покласти в сковороду, змащену маслом, навколо обкласти кружечками смаженої картоплі, залити сметаною, посипати сухарями, скропити розтопленим маслом і запекти в духовці при температурі 260-280 градусів до утворення рум'яної кірочки.

2017-06-01 Кухня рибалки 902

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.