Фарширована щука грибами і анчоусами

Фарширована щука грибами і анчоусами

Для рецепту Вам знадобиться:

  • щука - 1 шт.(приблизно на 2 кг)
  • панірувальна борошно - 100г
  • молоко - 3 ст.л.
  • копчене сало - 100г
  • цибуля ріпчаста (маленький) -1 шт.
  • гриби - 100г
  • анчоус (розмелений) - 3 шт.
  • петрушка - за смаком
  • вершкове масло - 100г
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • часник - 1/2 часточка

для соусу:

  • сметана - 1/8 л
  • сіль, перець - за смаком
  • лимонний сік - за смаком
  • перець - 1 ч.л.

Щуку використовувати без кісток, але з головою і хвостом. Добре промити, обсушити зовні і зсередини, посолити. Змішати панировочную борошно з молоком і поставити набухати. Сало нарізати дрібними кубиками, покласти на гарячу сковороду і підсмажити в жирі дрібно нарізаний лук. Як тільки він придбає необхідний колір, покласти туди ж дрібно нарізані гриби і все добре згасити 10 хвилин. Коли гриби просмажаться, трохи остудити і потім замісити разом з панірувальною сумішшю, анчоусами і невеликою частиною дрібно нарізаної петрушки в однорідне тісто.

Начинити їм рибу, зашити отвір. Укласти щуку в змащену маслом форму, додати підлога-цибулини і роздавлений часник, зверху покрити стружками масла і смажити на розігрітій духовці при температурі 180-200С, поливаючи соком що виділяється, приблизно 40 хвилин.

Не даючи щуці охолонути, змішати сметану, сіль, перець, лимонний сік і паприку, закип'ятити разом з соком, що залишилися від смаження, і залити цим соусом щуку. Сервірувати швидко.

2017-06-01 Кухня рибалки 413

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.