Холодець з карасів

Холодець з карасів

Для рецепту Вам знадобиться:

  • - карасі (малі) - 800г
  • - цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • - морква - 1 шт.
  • - лимон - 1 шт.
  • - зелень - на смак
  • - яйце - 2 шт.
  • - сіль, лавровий лист - за смаком
  • - чорний перець (мелений) - 7-8 шт.
  • - желатин - 10г.

Дрібних карасів почистити, випатрати, промити. Залити холодною водою, додати цибулю, моркву, лавровий лист, чорний перець. Коли риба буде готова, вийняти її, охолодити і відокремити філе від кісток. Бульйон процідити, закип'ятити і додати розмочений желатин. Довести до готовності на дуже повільному вогні, не даючи закипати.

Рибу викласти у форму, прикрасити зеленню, скибочками лимона і фігурно нарізаною морквою, а також кружечками варених яєць. Залити бульйоном і поставити в холодильник.

2017-06-01 Кухня рибалки 1364

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.