Для рецепту Вам знадобиться:
- - карасі (малі) - 800г
- - цибуля ріпчаста - 1 шт.
- - морква - 1 шт.
- - лимон - 1 шт.
- - зелень - на смак
- - яйце - 2 шт.
- - сіль, лавровий лист - за смаком
- - чорний перець (мелений) - 7-8 шт.
- - желатин - 10г.
Дрібних карасів почистити, випатрати, промити. Залити холодною водою, додати цибулю, моркву, лавровий лист, чорний перець. Коли риба буде готова, вийняти її, охолодити і відокремити філе від кісток. Бульйон процідити, закип'ятити і додати розмочений желатин. Довести до готовності на дуже повільному вогні, не даючи закипати.
Рибу викласти у форму, прикрасити зеленню, скибочками лимона і фігурно нарізаною морквою, а також кружечками варених яєць. Залити бульйоном і поставити в холодильник.
0 коментарів