Молода щука з м’ятою, приготована на грилі

Молода щука з м’ятою, приготована на грилі

Для рецепту Вам знадобиться:

  • - щука (філе) - 1кг
  • - вершкове масло (розтоплене) - 60г
  • - олія - 4 ст.л.
  • - лимонний сік - 4 ст.л.
  • - гілочки м'яти - 6 шт.
  • - сіль, перець - за смаком.

Посипте філе сіллю і перцем. Змішайте розтоплене вершкове масло або рослинне масло, лимонний сік і рубану м'яту. Змастіть філе цією сумішшю, потім готуйте їх в грилі при середній температурі протягом 5 хвилин. Переверніть рибу, знову намажте її м'ятною сумішшю та готуйте в грилі ще 5 хвилин або до готовності. Подавайте, прикрасивши пагонами м'яти.

2017-06-01 Кухня рибалки 276

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.