Філе судака, фаршироване грибами

Філе судака, фаршироване грибами

Для рецепту Вам знадобиться:

  • судак (філе) - 1кг
  • білі гриби або печериці - 200г
  • петрушка (корінь) - 40г
  • цибуля ріпчаста (дрібний) - 2-3 шт.
  • олія - 2-3 ст.л.
  • грибний відвар - 2-3 ст.л.
  • мелений перець - за смаком
  • сіль - за смаком.

Порубати гриби, корінь петрушки, кілька дрібних цибулин. Все це викласти в посуд, додати рослинну олію, сіль, перець, грибний бульйон і варити 5 хв. Нарізати філе судака без шкіри і кісток довгими шматочками, покласти на середину кожного скибочки грибну начинку, згорнути філе у вигляді валика; проколоти дерев'яної шпилькою, посипати борошном, окропити маслом, запанірувати в сухарях і підсмажити у фритюрі або на решітці.

2017-06-01 Кухня рибалки 393

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.