Сом смажений

Сом смажений

Для рецепту Вам знадобиться:

  • сом (філе) - 500г
  • олія рослинна - 4 ст.л.
  • борошно - 1 ст. л.
  • гвоздика мелена - 2-3 шт.
  • цедра одного лимона
  • перець чорний мелений, сіль - за смаком

Рибу очистити, добре промити, нарізати щодо товстими скибочками, після чого натерти сумішшю з солі, меленого чорного перцю, меленої гвоздики та цедри лимона. Залишити в такому вигляді на 30 - 60 хвилин. Потім обваляти шматочки в борошні і обсмажити до утворення золотистої скориночки. Подати підсмажену рибу з скибочками лимона.

2017-06-01 Кухня рибалки 370

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.