Судак з квашеною капустою

Судак з квашеною капустою

Для рецепту Вам знадобиться:

  • лука-порей - 1 шт.
  • морква - 1 шт.
  • ялівець (ягода) - 1 шт.
  • олія - 4 ст.л.
  • квашена капуста - 350г
  • біле вино - 100 мл
  • сіль, перець - за смаком
  • цукор - 1 щіпка
  • судак (філе) - 400г
  • петрушка - для прикраси.

Цибуля-порей нарізати тонкими кільцями, морква - маленькими кубиками. Розтовкти ягоди ялівцю. Розігріти 2 ст. ложки рослинної олії. Згасити в ній цибулю, моркву і ялівець. Додати квашену капусту і влити вино. Приправити сіллю, перцем і цукром. Накрити і тушкувати на слабкому вогні 15 хвилин. Трохи охладить.Судака розрізати на порції. Розігріти масло, що залишилося, і обсмажувати рибу 2 хвилини. Зменшити вогонь. Посолити і поперчити філе, перевернути його і смажити ще 2 хвилини.

Розкласти по тарілках капусту, викласти зверху судака і подавати, прикрасивши петрушкою.

2017-06-01 Кухня рибалки 289

Подібні публікації


0 коментарів


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.